Rij-opleiding

De Rij-Opleiding

De auto’s


Bij rijschool Licence4all, dé rijschool van Tiel, krijg je les in een vaste, goed onderhouden leswagen. Onze auto’s zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van praktijkexamens en tussentijdsetoetsen.


Passend lesplan


Samen met je rij instructeur stel je een passend lesplan op. In de proefles, of in de eerste rijles kijkt de instructeur scherp naar jouw huidige niveau. Hij zal uitleggen wat hij verwacht dat jij nodig hebt, waarna je een lesplan op maat hebt. Op deze manier sluiten de lessen feilloos aan op jouw behoeften.


Spoedcursus


Uiteraard is het ook mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Licence4all. Hiervoor kun je contact opnemen met ons, waarna we in samenspraak meerdere lessen vooruit kunnen plannen in een kort tijdsbestek. Allemaal afgestemd op jouw wensen!


Opfriscursus


Misschien heb je je rijbewijs al, en wil je om welke reden dan ook je kennis en vaardigheden opfrissen. Ook dit is mogelijk bij rijschool Licence4all. Uiteraard staan ook hier jouw wensen centraal. Misschien voel je je niet zeker genoeg achter het stuur, of heb je het idee dat je gedrag op de weg nog beter kan. Of misschien heb je door omstandigheden al langere tijd geen auto meer gereden en zou je het toch weer graag willen. Aarzel niet en neem contact op!

Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

© Copyright  NH Webdesign